Prantsuse rallimees andis vihje Ott Tänaku tuleviku kohta

Postimees Sport
Copy
Adrien Fourmaux.
Adrien Fourmaux. Foto: PAU BARRENA/AFP/Scanpix

Prantsusmaa rallisõitja Adrien Fourmaux andis kodumaa meediale antud intervjuus kerge vihje selle osas, mida võiks tuleval hooajal teha eestlane Ott Tänak.

Tänak andis pärast Kataloonia rallit teada, et lõpetab Hyundai rallitiimiga koostöö ning seejärel ongi olnud rallimaailma kõige suuremaks spekulatsiooniks, mida teeb 2019. aasta maailmameister.

Infot pole küll palju tilkunud, kuid nüüd andis Fourmaux intervjuu väljaandele Auto Hebdo, kus jagas väikeseid vihjeid ka Tänaku osas.

Prantslaselt uuriti, millised on tema võimalused WRC-s jätkata. «Läbirääkimised jätkuvad. Mul on olnud häid [läbirääkimisi] M-Spordiga, aga ka teiste tiimidega. Miski pole veel kindel. Kõik oleneb sellistest asjadest nagu sponsorid ja Ott Tänaku otsus… ma arvan, et ma sõidan, aga kellega, millega, kuidas… see ei ole selge,» vihjas Fourmaux, et Tänaku tuleviku osas on veel asjad lahtised.

Võttes arvesse, et Fourmaux on seni olnud seotud M-Spordiga, siis võiks see tähendada, et just selles osas on veel küsimused lahti, kas Tänak sõidab M-Spordiga järgmisel aastal või ei.

Seejärel küsiti talt, et kui Ott Tänak järgmine aasta ei sõida, kas siis pääseks Fourmaux Rally1-auto rooli. «Seda küsimust küsivad kõik. Kui tema otsus on mitte sõita 2023. aastal, siis on M-Spordil kindlasti vaja Puma jaoks sõitjaid,» vastas Fourmaux.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles