Horvaatia jalgpallitäht tänas mitmeid võimalusi raisanud Lukakut: peame talle puhkuse välja tegema

Karl-Joosep Küngas
Copy
Pettunud Romelu Lukaku.
Pettunud Romelu Lukaku. Foto: Shan Yuqi/Chine Nouvelle/sipa/Scanpix

Horvaatia jalgpallikoondis pääses eile üle noatera kaheksandikfinaali, kui Belgia vastu suudeti välja võidelda 0:0 viik. Endine Horvaatia koondislane Ivan Rakitic soovis pärast kohtumist tänada Romelu Lukakut, kes luhtas mitmeid võimalusi.

Belgia tähtründaja naasis MMi ajal vigastuspausilt ning polnud kaugeltki parimas vormis. Sellele vaatamata tekkis tal otsustavas kohtumises Horvaatiaga vähemalt kolm võimalust meeskonda juhtima aidata. Nende hulgas virutas Belgia ründetäht palli väravaposti ning ei suutnud mõnelt meetrilt rinnaga palli sisse lükata ega enda ette omaks võtta.

0:0 tulemust tähendas, et Horvaatia pääses alagrupist Maroko kõrval edasi ning Belgia oli sunnitud koju sõitma. Endine Horvaatia koondislane Rakitic on valmis selle eest ka Lukakule välja tegema.

«Lähme Lukaku! Me peame talle Splitis puhkuse välja tegema,» teatas Rakitic Instagramis. 

Belgia ründetäht polnud seda pakkumist mõistagi kuulnud, ent oli väga pettunud, et Belgia koondis sõidab nõnda vara MMilt koju. Tema sõnul ei suutnud meeskond piisavalt hästi mängida, et edasipääs endale kindlustada. Samuti raputas ta endale tuhka pähe, kuna ründajana on ta kohustatud meeskonda väravatega aitama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles