Eesti jalgpallikoondis kohtub Tallinnas Brasiiliaga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldinho Brasiilia koondise särgis.
Ronaldinho Brasiilia koondise särgis. Foto: AFP / Scanpix
Eesti jalgpallikoondis kohtub ametlikus maavõistlusmängus viiekordse maailmameistri Brasiiliaga, sõpruskohtumine toimub arvatavasti 12. augustil Tallinnas, teatas Brasiilia Jalgpalliföderatsioon laupäeval.

See on brasiillaste esimene ametlik maavõistlusmäng pärast juunikuus Lõuna-Aafrika Vabariigis toimuvat Konföderatsiooni karikaturniiri, kirjutab fifa.com.

«Asja hakkasime ajama juba 2007 aastal ning mängu toimumine sai selgeks eelmisel aastal enne jõule,» sõnas Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak. «Välja tuli see aga kooskõlastamise vea tõttu.»

Kuna tegemist on maailma atraktiivseima ning samas ka ühe kalleima koondisega, peab ka pileti eest üsna krõbeda hinna välja käima – 125 eurot. Samas on selle raha eest vaatamist küll, kuna leping sisaldab punkti, mis kohustab brasiillased staarid Tallinnasse tooma.

«Lepingu järgi tuleb Brasiilia oma parimas koosseisus,» kinnitas Pohlak.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles