VIDEO ⟩ Varakult maha maetud Lakers kogub üha võimsamaid tuure

Karl-Joosep Küngas
Copy
Giannis Antetokounmpo ei suutnud sel korral enda meeskonda Anthony Davise ja LeBron Jamesi juhitava Los Angeles Lakersi vastu võidule aidata.
Giannis Antetokounmpo ei suutnud sel korral enda meeskonda Anthony Davise ja LeBron Jamesi juhitava Los Angeles Lakersi vastu võidule aidata. Foto: Morry Gash/Scanpix

Korvpalliliigas NBA on hetkel kõige kuumem meeskond Los Angeles Lakers. Hooaega kesiselt alustanud Lakers alistas viimases kohtumises võõrsil tiitlinõudleja Milwaukee Bucksi 133:129.

Lakersi vedas suuresti võidule Anthony Davis, kes suutis sammu pidada Bucksi tähtmängija Giannis Antetokounmpoga. Lakersi tähtmängija arvele jäi võidumängus 44 punkti ja 10 lauapalli. Kreeka vägilane vastas Bucksi ridades 40 silmaga.

Hooaega viie järjestikuse kaotusega alustanud Lakers on enda mänguvankri hästi käima saanud. Kui mõned nädalad tagasi hoiti 2 võidu ja 10 kaotusega NBA-s viimast positsiooni, siis nüüd on nende saldoks 9 võitu ja 12 kaotust, mis tõstsid nad Läänekonverentsis 12. kohale. Seejuures lahutab neid neljandast positsioonist ainult neli võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles