Brasiilia jalgpallilegendi abielu kestis 24 päeva, lahutuse põhjuseks MM-finaalturniir

Postimees Sport
Copy
Brasiilia jalgpallur Adriano.
Brasiilia jalgpallur Adriano. Foto: STR/AFP/Scanpix

Endine Brasiilia jalgpallistaar Adriano pidas novembri alguses pulmi, kuid 24 päeva hiljem läks ta abikaasast lahku. Põhjuseks 40-aastase ründetuusa spordikirg, sest ta eelistas Brasiilia jalgpallikoondise mängu MMil perega aja veetmise vastu.

Alles eelmisel kuul abiellus Adriano pärast pikka üles-alla kestnud suhet Micaela Mesquitaga. Selle nädala alguses läks mees aga oma sünnilinna Rio de Janeirosse ja otsustas seal koos sõpradega vaadata Brasiilia 1:0 võidumängu Šveitsi vastu.

Adriano naasis koju Micaelasse alles kaks päeva hiljem. Brasiilia meedia andmetel tekkis tal värske abikaasaga tüli ning seda oli näha ka sotsiaalmeedias: mõlemad lõpetasid teiseteise jälgimise, naine kustutas kõik pildid oma mehest.

Kas abielu ka seaduslikult lahutatakse pole veel teada. Väidetavalt olid nad enne abiellumist viis korda lahku läinud, kuid taas ära leppinud.

Kunagist Milano Interi ründajat saatsid skandaalid ka sportlaskarjääri ajal. 2015. aastal soovis ta karjääri loojangul liituda Prantsusmaa klubi Le Havre'iga. Liikumine aga ebaõnnestus ning väidetavalt lohutas Adriano end 18 prostituudi seltsis, mis läks jalgpallurile maksma 15 000 eurot.

Brasiilia koondist esindas Adriano aastatel 2000-2010 53 korda ja lõi 29 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles