MMil väravaid löönud jalgpallur on sattunud naiste piiramisrõngasse

Postimees Sport
Copy
Cho Gue-sung.
Cho Gue-sung. Foto: JUNG YEON-JE/AFP/Scanpix

Lõuna-Korea koondise eest MMil kaks väravat löönud Cho Gue-sung on kodumaal sattunud naiste piiramisrõngasse. Väidetavalt on 24-aastase mehe mobiiltelefon punane ning Lõuna-Korea meedia on teda paari pannud kohaliku modelliga.

Cho lõi võidumängus Ghana vastu kaks väravat, kuid rohkem on mees laineid löönud oma välimusega. Nägus mängija on kodumaa naiste seas kuum artikkel, mida näitab muljetavaldavalt sotsiaalmeedia. Enne turniiri algust oli Chol Instagramis 20 000 jälgijat, nüüd on see tõusnud 2,2 miljonile.

Naised saadavad mängijale sõnumeid, milles nad teevad ettepaneku abielluda või intiimsuhteid luua, teatas The Athletic.

«Cho Gue-sung, kui tugev mees sa oled! Aitäh kahe ilusa ja ajaloolise värava eest. Võta nüüd minu käsi vastu,» kirjutas üks austaja jalgpallurile.

Cho alustas turniiri esimest kohtumist pingil, kuid on hiljem edukalt mängu sekkunud. Meediainfo põhjal võib praegu Koreas Jeonbuk Hyundai Motorsi klubis mängiv Cho lähiajal liituda Glasgow Celticu, Fenerbahce või Dortmundi Borussiaga.

Korea meedia teatel käib Gue-sung Korea modelliga Ji Min-ju, kuid viimane eitab suhet. Cho suure populaarsuse põhjus on tema sarnasus staarnäitleja Park Seo-jooniga.

Jalgpallurid on Koreas fännatud varemgi, sest poolkaitsja Kim Nam-il sai 2002. aastal Lõuna-Koreas toimunud MMil kiiresti seksisümboliks. Naisfännid tegid toona plakateid, kus pakkusid mängijale abielu või lihtsalt mõnusat aja veetmist.

Lõuna-Korea kohtub esmaspäeval kaheksandikfinaalis Brasiiliaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles