Ronaldo perekonnas käärib: hõimlane ähvardab paljastada karmi tõe (1)

Postimees Sport
Copy
Georgina Rodriguez (vasakul) ja Cristiano Ronaldo.
Georgina Rodriguez (vasakul) ja Cristiano Ronaldo. Foto: Jon Nazca/Reuters/Scanpix

Portugali jalgpallikoondise kapten Cristiano Ronaldo on kummalisel kombel kistud perekonnaskandaali, kus tema elukaaslase Georgina Rodrigueze poolõde Patricia ähvardab avalikuks teha Ronaldo pereelu karmi tõe.

Patricia Rodriguez esines telesaates, kus avalikustas, et tal on olnud rahaprobleemid ning kasutas võimalust oma õde süüdistada. «Olen laostunud ja Georgina ei aita mind. Mõnikord on mul piisavalt süüa, mõnikord mitte. Mõnikord saan üüri maksta, mõnikord mitte. Georgina pole rasketel aegadel toeks,» oli Patricia ahastuse, vahendas Bild.

Patricia tegi aga selgeks, et almust pole ta oma 28-aastase poolõe Georgina käest kunagi palunud. «Palusin tal aidata oma lastele kooliraamatuid hankida. Aga ta ei aidanud mind. Ma ei küsinud temalt kunagi raha, vastupidi, ma palusin temalt abi oma lastele. Ma ei tahtnud raha. Ma pole kunagi elus palunud temalt sentigi, mitte ühte eurot,» ütles Patricia Rodriguez.

Tema meelest on Ronaldo elukaaslane Georgina lihtsalt paha inimene. «Ma ei taha vihastada ja rääkida asjadest, millest me ei peaks rääkima. Ma ei tahaks, et inimesed teaksid tõde ja päevavalgele tuleks midagi, mida nad võivad karta,» kõlas Patricia Rodrigueze ähvardus Cristiano Ronaldo pere suunas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles