Võidukalt ringi naasnud Fury peab minema noa alla

Postimees Sport
Copy
Tyson Fury (keskel).
Tyson Fury (keskel). Foto: ANDREW COULDRIDGE/Action Images via Reuters/Scanpix

Poksi WBC raskekaalu meister Tyson Fury peab pärast Derek Chisora vastu tiitli kaitsmist minema operatsioonilauale. Järgmise aasta suurejoonelisi plaane see aga segada ei tohiks.

«Võib-olla on mul vaja paremat küünarnukki opereerida. Vasakut on juba opereeritud, seega pean selle protseduuri lõpule viima. Kokku võtab see aega umbes kuus kuni kaheksa nädalat. Vaatame, millal saan võitluseks Ussõkiga valmis olla," kirjutas välismaine meedia, et tiitlimatš ukrainlase Oleksandr Ussõkiga on jätkuvalt kavas.

Kuid peaaegu pole kahtlust, et Usykiga tuleb võitlus meistritiitlite ühendamise nimel. Pärast võitlust Chisoraga kohtusid britt ja ukrainlane näost näkku, esitades üksteisele tõhusa väljakutse ning seejärel kinnitas Tyson oma kavatsusi.

«Ootan suurejoonelist 2023. aastat. Ma kuulen kõike seda juttu suurest rahast Saudi Araabias. Frank Warren (Fury promootor – toim) ütles mulle, et võitlus võib toimuda järgmise aasta esimeses kvartalis – veebruaris või märtsi alguses. Nii et teeme ära.

Mina olen valmis ja Ussõk näib ka olevat. Ta lihtsalt näeb välja nagu jänes. Tema silmad on teineteisest kaugel ja tal on lai hambavahe. Ma arvan, et mu isa pani talle hüüdnime Jänes. Kutsuge mind Farmeriks, sest ma nülin küüliku ja söön selle hommikusöögiks,» ütles Fury Boxingnews24-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles