Portugali peatreener seletas, miks jättis Ronaldo pingile

Christopher Krutto
Copy
Portugali peatreener Fernando Santos (vasakul) ja Cristiano Ronaldo.
Portugali peatreener Fernando Santos (vasakul) ja Cristiano Ronaldo. Foto: SUHAIB SALEM/REUTERS/Scanpix

Portugali peatreener Fernando Santos jättis jalgpalli MMil eilses kaheksandikfinaalis tiimi suurima staari Cristiano Ronaldo pingile. Nüüd seletas ta, miks selline otsus sündis.

Portugal alistas eile 6:1 Šveitsi, kuid Ronaldo pidi enamikku mängust jälgima pingilt. Santose sõnul oli tegu puhtalt taktikalise otsusega ja tõele au andes, tasus see ära. Ronaldo asemel alustanud Goncalo Ramos lõi kübaratriki.

«Ma juba seletasin seda ja ei tee seda uuesti. Nad on erinevad mängijad. See oli mängu strateegia, kõik mängijad on erinevad. Ma saatsin väljakule ka [Diogo] Dalot ja Raphael [Guerreiro], kuigi [Joao] Cancelo on samuti hämmastav mängija. See oli see, mida ma arvasin, et mängus Šveitsi vastu vaja oli,» vahendab Goal Santose sõnu.

Kuigi Ronaldo oli pingil, siis sai ta sellest hoolimata palju tähelepanu. Ühelt pildilt on näha, kuidas fotograafid olid kogunenud Portugali varumeeste pingi juurde, et pildistada mängu kõrvalt vaatavat superstaari. Lisaks skandeerisid tribüünil fännid korduvalt tema nime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles