M-Spordi tiimipealik: Ott on õige inimene Pumaga tulemuste näitamiseks

Toimetas Christopher Krutto
Copy
M-Spordi tiimipealik Richard Millener.
M-Spordi tiimipealik Richard Millener. Foto: M-Sport/Facebook

M-Spordi rallitiim andis kolmapäeval teada, et rallisõitja Ott Tänak liitub tuleval hooajal nendega, et võidelda koos MM-tiitli eest. Tiimipealiku Richard Milleneri sõnul on eestlane just õige inimene Ford Puma rooli.

Tänaku tuleviku üle on pärast Hyundaist lahkumist pikalt spekuleeritud, kuid nüüd on kindel, et Eesti rallifännid saavad talle ka tuleval hooajal MM-rallidel kaasa elada.

See oli ühtlasi suur hetk ka M-Spordi jaoks. Ford Puma arendamise nimel nähti kõvasti vaeva ja tehti ohverdusi, kuid möödunud hooajal tiimi esisõitjaks olnud Craig Breen ei suutnud soovitud tulemusi näidata.

«Näha Otti jälle M-Spordi riietuses on suur hetk kõigi jaoks Dovenby Hallis. Meie ja Oti eesmärk 2023. aastaks on selge – võita 2023. aasta sõitjate tiitel,» vahendab M-Spordi pressiteenistus Milleneri sõnu.

«Et seda koos saavutada, on vaja palju rasket tööd ja energiat, aga me oleme valmis selleks väljakutseks. Oti-suguse sõitja pardale saamine tõstab kõigi tuju ja tahet kasutada ära kogu me potentsiaal,» jätkas tiimipealik.

«Me oleme saanud Pumaga 2022. aastal palju kogemusi, teame selle auto tugevusi ja oleme kindlad, et Ott on õige inimene, et tuua sellega tulemusi, mida me teame, et väärime,» lõpetas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles