TWITTERI-MÖLL Tänaku M-Spordiga liitumine on hea uudis WRC-sarjale

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: M-Sport

M-Spordi rallitiim kinnitas täna, et rallisõitja Ott Tänak liitub tiimiga tuleval hooajal, et võidelda koos sõitjate MM-tiitli eest. See pani kihama ka ühismeedia.

Tänaku tuleviku üle on spekuleeritud pärast seda, kui ta teatas Hyundaist lahkumisest. Kuigi teda pandi paari nii M-Spordi kui ka Toyotaga ning osa jutte oli sellest, et ta teeb üldse vaheaasta või osaleb osalise koormusega, siis nüüd on selge, et eestlane sõidab M-Sporti eest täishooaja.

«2023. aastal on meil WRCs kolm Rally1 tiimi, kellel kõigil on sõitja(d), kes on võitnud 2022. aastal rallisid. Pole põhjust arvata, et 2023 ei ole täis põnevat rallimeelelahutust,» kirjutas Soome rallientusiast.

Järgmine rallifänn on veendunud, et 2023. aastal on oodata Tänaku ja Kalle Rovanperä vahelist tiitliheitlust. Ta vastas inimesele, kelle sõnul saame nüüd näha, kui palju on M-Spordi muredes süüdi auto ja kui palju senine sõitjate kvaliteet.

Prantsusmaalt pärit ralliuudiseid kajastav portaal Planetemarcus säutsus, et Tänaku M-Sporti naasmine on suurepärane nii sõitjale kui ka tiimile, aga ka WRC-sarjale üldisemalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles