Ralliajakirjanik Tänaku M-Sporti siirdumise järel: nüüd on igal tiimil olemas tippsõitja

Toimetas Ville Arike
Copy
Ott Tänak sõitmas Ford Fiestaga 2017. aastal.
Ott Tänak sõitmas Ford Fiestaga 2017. aastal. Foto: WILLIAM WEST/AFP/Scanpix

Rallimaailmas ei räägita täna mõistagi millestki muust, kui Ott Tänaku liitumisest M-Spordi tiimiga. Ajakirjanik David Evans mõtiskles, miks Tänak niisuguse sammu astus ja mida see alale tervikuna tähendab.

Evans rääkis portaali DirtFish YouTube'i kanalis, et pärast tänavuse hooaja lõppu oli Tänaku osas õhus palju küsimärke. Ta leidis, et M-Sporti naasmine oli kõige loogilisem, ja nimetas seda Tänaku «koduks».

«Tänak on juba testinud autot Ford Puma, tema tagasiside oli positiivne. Auto on kiire,. Seni oli seda näidanud peamiselt Sebastien Loeb, kes Monte Carlos tõi M-Spordile tänavuse ainsa rallivõidu. Järgmisel aastas on tiimi selge esinumber juba Tänak. Ta ise ütles DirtFishile, et soovib saada tänavusega võrreldes kõrgemat kohta,» rääkis Evans.

Hinnatud ralliajakirjanik lisas, et tuleval aastal on kõigil kolmel tiimil olemas tippsõitja: «Toyotalon selleks valitsev maailmameister Kalle Rovanperä, Hyundail Thierry Neuville, M-Spordil nüüdsest Tänak. Järgmisel aastal tuleb äge võitlus, kõik meeskonnad on konkurentsivõimelised,» lisas Evans.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles