Ronaldo kohta läks taas liikvele raju kuulujutt

Karl-Joosep Küngas
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: ZUMA Press/Xia Yifang/SCANPIX

Portugali jalgpallitäht Cristiano Ronaldo on viimastel nädalatel paistnud silma erinevate seikadega, mis ei ole seotud jalgpalliväljakul toimuvaga.

Ronaldo ei ole Kataris toimuval MMil mänginud Portugali koondises enam esimest viiulit. Selle märgiks jättis peatreener Fernando Santos enda tähtmängija kaheksandikfinaalis Šveitsi vastu koguni algrivistusest välja ning lülitas ta väljakule alles 6:1 võidumängu viimastel minutitel. Sellele eelnes veel sõnavahetus alagrupiturniiri viimases kohtumises Lõuna-Korea vastu, kus Ronaldo pingile võeti.

Väidetavalt oli 37-aastane Ronaldo pidanud vajalikuks Santosega kolmapäeval jutuajamise pidada, kus ta ähvaras lausa enne veerandfinaali Katarist lahkuda. Portugali jalgpalliliit tõmbas kiiresti kuulujutule vee peale, vahendas The Guardian.

«Levisid uudised, et peatreener Fernando Santosega vestelnud Cristiano Ronaldo ähvardas koondise juurest lahkuda. Portugali jalgpalliliit kinnitab, et sellist olukorda pole juhtunud. Ronaldo on täielikult pühendunud Portugali jalgpallikoondisele ja seda tuleks austada. Pühendumuse taset näitas ta taaskord välja võidumängus Šveitsi vastu. Kogu Portugali koondis teeb alates esimesest päevast tööd, et saavutada MMil ajaloo parim tulemus,» seisis Portugali jalgpalliliidu avalduses.

Vahetult pärast seda avaldust tegi Ronaldo ise samuti postituse sotsiaalmeediasse. «See seltskond on hingab ühes rütmis ja välised jõud seda ei murra. Rahvast, kes on väga julge, ei suuda ükski vastane ähvardada. Meeskond, selle sõna otseses mõttes, kes võitleb unistuste eest lõpuni,» lausus Ronaldo, lisades pildi ka Portugali koondise tähistusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles