VIDEO Arsenali särgis nullimängu kirja saanud Karl Jakob Hein tõrjus lausa neli penaltit

Karl-Joosep Küngas
Copy
Karl Jakob Hein näitas penaltiseerias suurepärast esitust.
Karl Jakob Hein näitas penaltiseerias suurepärast esitust. Foto: AFP/KARIM SAHIB/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise esiväravavaht Karl Jakob Hein teenis taas võimaluse Londoni Arsenali põhikoosseisus. Sõprusturniiril aitas ta koduklubil 3:0 alistada Prantsusmaa tippklubi Lyon. Lisaks tõrjus ta hiljem toimunud penaltiseerias neli vastaste lööki.

Kataris toimub küll jalgpalli MM, ent samal ajal hoiavad end töös mitmed tippklubid, kes soovivad hoida enda mängumehi, kes pole koondistega ametis, töös. Erandiks pole ka Londoni Arsenal, kes viibib hetkel Dubais, kus mängitakse välja tippklubide osavõtul Superkarikas. Lisaks Arsenalile on võistlustules Liverpool, AC Milan ja Lyon.

Antud turniiril on omapärane formaat. Kõik meeskonnad peavad kaks kohtumist, mille võitja teenib kolm punkti. Viigi korral läheb tabelisse üks silm. Lisaks sellele toimub pärast kohtumist penaltiseeria, mille võitja teenib endale veel lisapunkti.

Arsenal noppiski täna maksimaalsed neli punkti. Inglismaa tippklubi lõi juba avapoolajal kolm vastuseta väravat, mis jäidki ainsateks tabamusteks tänases kohtumises. Tabamused said kirja Gabriel Magalhaes, Eddie Nketiah ja Fabio Vieira. 

Penaltiseerias näitas Hein, miks ta õigupoolest Arsenalis mängib. Ta suutis tõrjuda koguni neli Lyoni meeste penaltit. Seejuures viimasena Lyoni eest lööma läinud Prantsusmaa noortekoondislane Rayan Cherki püüdis Panenkaga lihtsalt palli väravasse tõsta, aga Hein nägi selle läbi ja püüdis väga lihtsa palli.

Viimases kohtumises läheb Arsenal vastamisi AC Milaniga ning antud kohtumine toimub 13. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles