VIDEO Euroliiga põnevuskohtumises sai korvpallur karmi vigastuse ning viidi platsilt otse haiglasse

Christopher Krutto
Copy
Jordan Loyd (palliga).
Jordan Loyd (palliga). Foto: Miguel Angel Polo/EPA/Scanpix

Korvpalli Euroliigas sai eile Madridi Reali ja AS Monaco kohtumises tõsiselt viga Monaco tagamängija Jordan Loyd, kes lahkus väljakult kanderaamil.

6,8 sekundit enne kohtumise lõppu jooksis Loyd Reali korvi alla, et võidelda lauapalli eest, aga sai Guerschon Yabusele küünarnukiga õnnetult vastu pead ja kukkus väljakule pikali.

Ameeriklase ninast hakkas verd jooksma ning ta oli mõned minutid maas pikali, kuni meditsiinitöötajad teda tohterdasid. Lõpuks pandi korvpallur kanderaamile ning viidi hapnikumask näol platsilt ära kiirabiautosse ja sealt edasi juba haiglasse

«Ma soovin tõsiselt tänada kõiki heade soovide, toe, mõtete ja palvete eest,» sõnas Loyd ühismeedias.

«Mul läheb okeilt. Kõikidele inimestele siin Madridis, kes kandsid või kannavad minu eest nii head hoolt – aitäh,» lisas ta.

Loyd tegi Reali vastu hea mängu. Ta sai 27 minutiga kirja 19 punkti, neli lauapalli, neli resultatiivset söötu, kolm vaheltlõiget ja meelitas vastastelt välja neli viga.

Monaco võitis lõpuks lisaajale läinud kohtumise 95:94. Võidumeeste parimaks kerkis 28 punktiga Mike James. Reali poolelt sai enim silmi kirja Džanan Musa (24).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles