Tänaku liitumine M-Spordiga võis sulgeda ukse üheksakordsele maailmameistrile

Postimees Sport
Copy
Sébastien Loeb
Sébastien Loeb Foto: M-Sport

Prantsusmaa portaal AutoHebdo kirjutab, et Ott Tänaku palkamine võib tähendada, et Sebastien Loeb sel hooajal M-Spordis ei sõida.

Tänaku meeskonda toomine polnud M-Spordi jaoks just odav lõbu. Projekti õnnestumiseks ulatas abikäe ka Fordi tehas, kes eestlase palkamist rahaliselt toetas.

Tänaku liitumine M-Spordiga võib aga tähendada, et Malcolm Wilsonil pole raha teise sõitja palkamiseks. Siinkohal käib jutt 48-aastasest Loebist, kes sõitis möödunud hooajal kaasa neljal MM-rallil, teenides Monte Carlos lausa esikoha.

2023. aasta autoralli hooaeg algab 18. jaanuaril Monte Carlos. Kuna Loeb osaleb ka vana-aastaõhtul algaval Dakari rallil, ei jääks tal Monteks valmistumiseks just palju aega. AutoHebdo kirjutab, et ainuke võimalus testida oleks tal enne 28. detsembrit, sest siis lendab mees juba Saudi Araabiasse, kus peetakse kuni 15. jaanuarini vältav kõrberalli. Kui Loeb kavatseb osaleda ka Monte Carlo rallil, peaks ta juba 16. jaanuaril alustama rajaga tutvumist.

AutoHebdo andmetel pole Loebil praegu M-Spordiga ühtegi kokkulepet. Mida päev edasi, seda tõenäolisem on, et seda Monte Carlo ralliks ei tulegi. Küll aga ei tähenda see seda, et kokkuleppele ei jõuta hooaja hilisemas faasis, kirjutab portaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles