Maruvihane Portugali täht nähvas ametnikule ja siunas kohtunikku

Christopher Krutto
Copy
Bruno Fernandes.
Bruno Fernandes. Foto: Paul Childs/REUTERS/Scanpix

Portugali jalgpallikoondise täht Bruno Fernandes nähvas pärast mängu koondise ametnikule, kes proovis teda rahustada.

Poolkaitsja suhtles pärast kohtumist meediaga ning andis seal mõista, et matši tulemuses mängis rolli Argentinast pärit kohtunikebrigaad, alustades peakohtuniku Facundo Telloga. Seejärel proovis üks Portugali jalgpalliliidu ametnik teda rahustada, kuid vihane Fernandes nähvas talle.

«Ära puutu mind, ma ütlen, mida ma pean ütlema,» vahendab Goal Fernandese sõnu. «Kuradile mingu nad… Ma pean tunnistama, et on väga imelik, kui meie mängu vilistab kohtunik riigist, mille tiim on endiselt võistlustules ja meil pole Portugali kohtunikke MMil.»

«Meie kohtunikud vilistavad Meistrite liigas, nii et neil on kvaliteeti ja taset, et siin olla. Need kohtunikud ei vilista Meistrite liigat, nad ei ole sellist tüüpi mänguga harjunud, neil pole selleks tempot. Nad ilmselgelt mõjutasid mängu,» jätkas Fernandes, kelle sõnul jäeti talle esimesel poolajal ka penalti andmata.

Ometi tuli Portugalil tunnistada Maroko 1:0 paremust ning poolfinaali seekord ei jõutud. Kusjuures see oli Portugalile MMide veerandfinaalides esimene kaotus. Varasemad kaks veerandfinaali (1966. ja 2006. aastal) mõlemad võideti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles