Inglismaa peatreener keeldus kohtunikke kirumast: see on mõttetu (2)

Christopher Krutto
Copy
Gareth Southgate.
Gareth Southgate. Foto: Paul Ellis/AFP/Scanpix

Inglismaa jalgpallikoondise peatreener Gareth Southgate ei pugenud kaotuse järel kohtunike kehva vilepartii taha.

Inglismaa koondis kaotas Kataris peetava MMi veerandfinaalis 1:2 valitsevale maailmameistrile Prantsusmaale, kuid Southgate oma hoolealuste peale pahur ei olnud.

«See esitus vääris enamat, aga ilmselgelt on väravad määravad,» sõnas Southgate ITV Sportile antud intervjuus. «Ma ütlesin just mängijatele, et nad poleks saanud enamat anda ja mängisid tipptiimi vastu väga hästi. Asi oli kinni pisidetailides. See, kuidas nad on läbi turniirina tiimina arenenud, on olnud hämmastav.»

Paljud Inglismaa toetajad kirusid pärast kohtumist vilemeeste kehva vilepartii üle, aga Southgate selle taha pugeda ei soovinud. «Sellest on mõttetu rääkida. Ma pigem räägiks mängijatest ja õnnitleks Prantsusmaad. Andsime neile kõva mängu ja ma ei usu, et suutnuksime rohkem teha,» rääkis Inglismaa koondise peatreener.

Viimasena uuriti talt Harry Kane’i penaltieksimuse kohta. «Me võidame ja kaotame tiimina. Lasime paar väravat sisse ja raiskasime mõne võimaluse. Ta on meie jaoks olnud hämmastav ja nendes situatsioonides usaldusväärne. Ilma temata me siin praegu ei oleks,» kaitses Southgate koondise kaptenit.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles