Endine tiimikaaslane on Ronaldo pärast mures

Christopher Krutto
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Adil Benayache/sipa/Scanpix

Portugali jalgpallitähe Cristiano Ronaldo endine tiimikaaslane Gary Neville tunnistas, et on tema pärast mures.

Portugallase ümber on olnud viimastel nädalatel palju draamat. Kui kohati on meedias levinud ka kuulujutud, mis tõeseks ei ole osutanud, siis näiteks Piers Morganile antud plahvatusliku intervjuuga tõmbas ta ise endale tähelepanu.

Seal siunas ta teiste hulgas ka toonase koduklubi Manchester Unitedi peatreenerit Erik ten Hagi, kelle vastu tal väidetavalt austust ei olnud.

«Mind paneb muretsema, mis mõju sellel teistele mängijatele on, kui ta keeldub olema osa tiimist,» rääkis Neville Mirrorile antud intervjuus. «Kõige suurem mure on, et treenerid nii Portugalis kui ka Manchester Unitedis arvavad, et on ilma Ronaldota paremad ja tal on raske seda aksepteerida,» jätkas Ronaldoga aastatel 2003-2009 Unitedis koos mänginud endine äärekaitsja.

Neville’i sõnul oli Portugali mäng ilma Ronaldota palju lahtisem. «Joao Felix ja Bruno Fernandes ärkasid ellu. See meenutas mulle Unitedit. Nad olid paremad, kui Ronaldot ei olnud tiimis,» lisas ta pärast Portugali võitu Šveitsi üle.

Veerandfinaalis pidi Portugal tunnistama Maroko 1:0 paremust. See oli ilmselt 37-aastase Ronaldo viimane võimalus MM-tiitli eest võidelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles