Eesti laskesuusatamine vajab selget eesmärki

Karl Mihkel Eller
Copy
Tuuli Tomingas on tänavu ainsa eestlasena pääsenud MK-etapil 20 parema hulka. Hästi on esinenud ka kahel korral esikümnesse jõudnud teatenaiskond.
Tuuli Tomingas on tänavu ainsa eestlasena pääsenud MK-etapil 20 parema hulka. Hästi on esinenud ka kahel korral esikümnesse jõudnud teatenaiskond. Foto: Hendrik Osula/Estonian Biathlon Team

Laskesuusatamise MK-hooaja algus pole Eesti spordisõpradele toonud soovitud edu, kuid alaliit usub, et käiakse õiget rada. Laskesuusakommentaator Margus Ader arvab, et eesmärgid vajavad ambitsioonikamat sõnastust.

Kahe esimese MK-etapi põhjal on Eesti edukaim laskesuusataja Tuuli Tomingas. Parim tulemus sündis neljapäeval, mil ta sai Hochfilzeni sprindis 19. koha. Naistest on punktiarve avanud ka 26-aastane Susan Külm, kelle parim on 39. koht Kontiolahti sprindis.

Tõele au andes ongi meie koondise suurim lootus 27-aastane Tomingas, sest meestest on punktidele jõudnud vaid Rene Zahkna, kes oli Hochfilzeni sprindis 35. Kahel korral on esikümnesse mahtunud teatenaiskond, meeskonna parim tulemus on Kontiolahti 14. koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles