M-Spordi boss Loebi palkamisest: panime kogu raha Tänaku alla

Postimees Sport
Copy
M-Spordi tiimipealik Richard Millener.
M-Spordi tiimipealik Richard Millener. Foto: M-Sport/Facebook

M-Spordi rallitiimi juht Richard Millener tunnistas, et pärast Ott Tänaku palkamist on neil keeruline Sebastien Loebi meeskonda tuua.

Lõppenud hooajal sõitis üheksakordne autoralli maailmameister Loeb M-Spordiga neljal MM-rallil ning tõi Monte Carlost meeskonnale hooaja ainsa võidu.

M-Sport soovib prantslast palgata ka järgmiseks hooajaks, ent rahaliselt on see paras väljakutse. «Muidugi tahaksime Sebi meie autosse, kuid Monte Carlo etapiks on seda raske saavutada. Sellegipoolest jätkame üritamist,» ütles Millener Autospordile.

«Praegu oleme kogu raha Oti alla pannud, mistõttu peame jääma realistlikuks. Kahe tippsõitja palkamine on kallis. Meil pole mõtet end liiga palju suruda. Oleme juba öelnud, et kui lähme MM-sarja ühe inimesega, siis selleks on Ott. Tahame ka Sebi, kuid peame tema palkamiseks leidma veel võimalusi,» jätkas Millener.

M-Sport peab läbirääkimisi ka teiste sõitjatega, kuid neil tuleb koha eest autos hoopis ise M-Spordile maksta. Kuuldavasti on kokkuleppele lähedal nii Pierre-Louis Loubet kui ka Gus Greensmith.

M-Spordi Rally1-autoga on seostatud ka Oliver Solbergi, kuid Autospordi teada töötab 21-aastane noormees paralleelselt ka varuplaani kallal, milleks on hooaeg WRC2-sarjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles