Katari MMil suri juba teine ajakirjanik

Christopher Krutto
Copy
Leinaküünal. Pilt on illustratiivne
Leinaküünal. Pilt on illustratiivne Foto: unsplash.com

Kataris peetaval jalgpalli MMil suri juba teine ajakirjanik – ootamatult lahkus siitilmast Katari fotograaf Khalid al-Misslam.

Al Kass TV heaks töötanud al-Misslam suri pühapäeval. Tema surma põhjust pole veel avalikustatud. Fotograafi surmast teatas Katari uudisteväljaanne Gulf Times, mis kirjutas ühismeediasse: «Al-Misslam, katarlane, suri 2022. aasta Katari MMi kajastamisel.»

Uudist kinnitas Daily Maili sõnul ka Al Kass TV, mis mainis tema surma lühidalt otseülekandes, jäädes ootama edasisi detaile.

Al-Misslami on juba teine ajakirjanik, kes Katari MMil surnud. Möödunud nädalal kukkus Hollandi ja Argentina vahelise veerandfinaali viimastel minutitel kokku USA üks tuntumaid jalgpalliajakirjanikke Grant Wahl.

Parameedikud üritasid teda küll elustada ning ta viidi kiirabiga staadioni lähedale haiglasse, kuid seal kuulutati ta surnuks. Väidetavalt sai 48-aastane ajakirjanik südameataki.

Kuigi algselt süüdistas tema vend Erik Katari võime oma venna tapmises, siis hiljem on ta tuure maha tõmmanud ja seletanud, et süüdistus tuli esmase emotsiooni pealt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles