Tänaku tõenäoline tiimikaaslane lõi käed Neuville’i endise kaardilugejaga, sihid seati kõrgele

Christopher Krutto
Copy
Nicolas Gilsoul.
Nicolas Gilsoul. Foto: Hyundai Motorsport

Prantsusmaa rallisõitja Pierre-Louis Loubet kinnitas, et võistleb järgmisel aastal koos Thierry Neuville’i endise kaardilugeja Nicolas Gilsouliga.

Loubet ja Gilsoul võistlesid möödunud nädalavahetusel koos Prantsusmaal peetud National Hivernal du Devoluy rallil Ford Fiesta Rally2-ga, kuid seal pidid nad tehnilise probleemi tõttu katsetama. Aga tegelikult oligi tähtis näha, milline on kahe mehe koostöö.

«Ta on ainuke kaardilugeja, kellele ma helistasin,» sõnas Loubet Dirtfishile antud intervjuus. Eelmise kaardilugeja Vincent Landais virutas talt ära kaheksakordne maailmameister Sebastien Ogier.

«Ma arvan, et ta on väga professionaalne ja ta näitas, et on tipptasemel kaardilugeja. Tal on suur kogemustepagas WRCs ja kahjuks ei ole praegu prantsuskeelsetest kaardilugejatest paljudel tema kogemusi,» kiitis Loubet 13 WRC-võitu teeninud Gilsouli.

Kogenud kaardilugeja sõnul oli ralli tähtis just selleks, et üksteist saaks paremini tundma õppida ning koostööd harjutada. Nimelt plaanitakse juba Monte-Carlos olla Rally1-autoga koos rajal.

Gilsoul rääkis, et kui neil peaks Loubet’ga õnnestuma teha kaasa täishooaeg, siis võiks sihid seada päris kõrgele. «Hea eesmärk oleks olla hooaja lõpuks esiviisikus ja oleks muidugi tore, kui saavutaksime mõned poodiumikohad,» rääkis ta, kuid lisas, et kõige tähtsam on rallidel lõppu jõuda.

M-Sport on seni sõitjatest kinnitanud järgmiseks hooajaks vaid Ott Tänaku, kuid sel nädalal võib oodata neilt rohkem uudiseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles