TWITTERI-MÖLL Messi pani taas sotsiaalmeedia kihama: ta on aegade parim mängija

Karl-Joosep Küngas
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach/Scanpix

Argentina jalgpallikoondis alistas Kataris toimuval MMi poolfinaalis 3:0 Horvaatia ning tagas endale koha finaalis. Sotsiaalmeedias kiidetakse taevani Lionel Messit, kes sai poolfinaalis kirja ühe värava ja resultatiivse söödu.

Messi on inimene, kellest kirjutati pärast MMi esimest poolfinaali Twitteris kõige enam säutse. 

Endine Manchester Unitedi ja Iirimaa koondise tähtmängija Roy Keane on lummatud sellest, et jalgpallisõbrad saavad üldse nautida Messi tegutsemist väljakul. «Ma tõesti loodan, et Messi võidab MM-tiitli. See oleks kirsiks tordil sellele turniirile ja tema karjäärile. On privileeg teda mängimas vaadata,» kirjutas Keane.

Jalgpallifännid üle maailma loodavad samuti näha, kuidas Messi lõpuks ihaldatud trofee pea kohale tõstab. «Järjekordsed 90 maagilist minutit Messi esituses. Jumal, palun mitte järgmist südame murdmist finaalis. Troon peaks viimaks antama üle Messile. Edasi Messi, edasi Argentina,» kirjutas üks jalgpallisõber.

 «Messi on aegade parim mängija ja seda olenemata MM-tiitli võitmisest. See mees teeb jalgpalliga maagilisi asju.»

 Üks paljudest jalgpallifännidest arvab, et nüüdsest on lõppenud debatt, kes on ikkagi parim jalgpallur. Kas Messi või Cristiano Ronaldo. «Messi vs. Ronaldo maailma parima jalgpalluri tiitlile sai täna otsustatud!»

«Ta on maailma parim jalgpallur. Ja seda väga kindlalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles