Tottenham võitis karikasarjas, kuid kaotas keskkaitsja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks väravat löönud Jermaine Defoe (vasakul) ja Rafael van der Vaart tähistavad Tottenhami jõudmist karikasarja veerandfinaali.
Kaks väravat löönud Jermaine Defoe (vasakul) ja Rafael van der Vaart tähistavad Tottenhami jõudmist karikasarja veerandfinaali. Foto: SCANPIX

Tottenham Hotspur sai Inglismaa jalgpalli karikasarjas 3:1 jagu Stevenage’i meeskonnast ja pääses veerandfinaali, kuid peab ilmselt hooaja lõpuni läbi ajama ilma vigastada saanud keskkaitsja Michael Dawsonita.

Tugevuselt kolmandas liigas mängiv Stevenage oli suutnud esimeses kohtumises koduplatsil välja mängida väravateta viigi ja ka korduskohtumist mindi juba neljandal minutil juhtima, kui Joel Byrom karistusalas maha tõmmati ning kannatanu ka ise penalti realiseeris.

Spursi viigivärava suutis Jermaine Defoe lüüa 26. minutil Gareth Bale’i söödust. Teine poolaeg kuulus juba kodumeeskonnale, kui 55. minutil viis Emmanuel Adebayor Spursi penaltist ette ning 75. minutil sündis taas Bale’i-Defoe kokkumängust lõppseis 3:1.

Spursile oli aga valusaks löögiks keskkaitsja Michael Dawsoni vigastus juba 9. minutil. Tottenhami peatreeneri Harry Redknappi sõnul oleks ime, kui mees sel hooajal veel platsile naasta suudaks. «Ta vigastas nii põlve kui ka hüppeliigest, seis ei paista sugugi hea,» lausus Redknapp mängujärgsel pressikonverentsil.

Järgmises ringis kohtub Tottenham koduväljakul Boltoniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles