VIDEO ⟩ Siim-Sander Vene aitas koduklubi tugevas eurosarjas ülitähtsa võiduni

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Siim-Sander Vene mänguhoos.
Siim-Sander Vene mänguhoos. Foto: fiba

Korvpalli Meistrite liigas alistas Siim-Sander Vene koduklubi Jeruusalemma Hapoel võõrsil 87:81 Ludwigsburgi ja astus pika sammu E-grupi võidu suunas.

Võrdselt kulgenud kohtumise kallutas Hapoel enda kasuks otsutava neljandikuga, mis võideti 24:16. Veel viimase veerandaja keskpaigas oli seis viigis.

Koduses Iisreali liigas vahelduva eduga võimalusi teeniv Vene sekkus sel korral pingilt. Ta viskas 13 minutiga 5 punkti (kahesed ja kolmesed 2/1) ning tegi kolm isiklikku viga.

Ühe kaotuse kõrvale neljanda võidu saanud Hapoel tõusis E-grupi liidriks. Kui viimases, teisipäeval mängitavas voorus alistatakse Istanbuli Darüssafaka, jäädakse sinna pidama. Kaotuse puhul võib Ludwigsburg nad teiseks lükata: Saksamaa klubi peab selleks võõrsil Aarhusi Bakken Bearsi alistama. 

Vaid alagrupi võitjad pääsevad otse 16 meeskonna osalusel toimuvasse vahegruppi. Teine ja kolmas püüavad sinna kohta läbi play-in'i.

Standings provided by Sofascore

Tugevuselt teises-kolmandas eurosarjas jätkub raskelt Kaspar Treieri koduklubi Sassari Dinamo hooaeg. Koduplatsil saadi üsna kindlalt lüüa Dijonilt. Meie mees 7 minutiga skoori ei avanud, mööda lendas nii kaks lähiviset, kolmest kui ka vabaviset.

Sassari on viiest mängust võitnud vaid ühe, ent edasipääsulootus pole veel päris kadunud. Viimases voorus tuleks igal juhul võõrsil võita juba G-grupi esikoha kindlustanud Malaga Unicajat ja loota, et Thessaloniki PAOK kaotab samal ajal samuti võõral väljakul Dijonile.

Standings provided by Sofascore

F-grupis on Matthias Tassi koduklubi Manresa edasipääsu kindlustanud, ent laual püsib ka esikoht. Selleks tuleb võõrsil alistada juba võimalused minetanud Riia VEF ning Lissaboni Benfica peaks kaotama kodus Limoges'ile.

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles