Unelmate vahetuse teinud Prantsusmaa ründaja: finaali ei minda mängima, vaid ainult võitma

Karl-Joosep Küngas
Copy
Randal Kolo Muani väravat löömas.
Randal Kolo Muani väravat löömas. Foto: EPA/NOUSHAD THEKKAYIL/SCANPIX

Prantsusmaa jalgpallikoondis jõudis teist MMi järjest finaali, kui Kataris toimuval suurturniiri poolfinaalis seljatati 2:0 Maroko. Tolles mängus suutis enda koondisekarjääri esimese tabamuseni jõuda vahetusest sekkunud Randal Kolo Muani.

Kolo Muani on Prantsusmaa A-koondist esindanud neli korda ning täna jõudis ta esimest korda sihile. Maroko vastu vahetati ta 78. minutil väljakule ning juba 43 sekundit hiljem lõi 24-aastane ründaja seisuks 2:0. See oli tema esimene pallipuude tolles kohtumises.

«MMil skoorimine oli minu lapsepõlve unistus. Olen endiselt justkui unenäos. Võime üksteise üle uhkust tunda. Mängisime kaitses hea mängu ning teine värav lõpetas selle kohtumise,» lausus Kolo Muani.

Oma esimest suurturniiri Prantsusmaa koondises mängiv ründaja on enne MMi enesekindel, aga tähelepanu ei tohi kaotada. «See kõik pole mulle küll veel kohale jõudnud, aga lootsime säärast edu. Finaali ei tohi minna mängima, vaid see tuleb võita. Lähme viimasele mängule vastu sihikindlalt ja suure kirega,» lisas ründetuus, kelle sõnul tuleb neil MM-finaalis lihtsalt mängida sarnaselt terve turniiriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles