VIDEO ⟩ Kassiga jamanud brasiillasi ähvardab tõsine rahatrahv (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Vinicius Juniorile pakkus kassi kohalolu nalja, ent nüüd seisab Brasiilia jalgpalliliit silmitsi suure kahjunõudega.
Vinicius Juniorile pakkus kassi kohalolu nalja, ent nüüd seisab Brasiilia jalgpalliliit silmitsi suure kahjunõudega. Foto: AP Photo/Andre Penner/Scanpix

Kataris peetaval jalgpalli MMil sattus enne veerandfinaali Brasiilia ja Horvaatia vahel tähesärasse kass, kes otsustas külastada pressikonverentsi, kus ajakirjanikega suhtles Brasiilia tähtründaja Vinicius Junior. Vahejuhtum kassiga aga häiris selgelt loomakaitsjaid, kes nüüd Brasiilia jalgpalliliidu kohtusse kaebasid.

Vinicius Junior istus laua taga koos koondise pressiesindaja Vinicius Rodrigueziga ning vastas küsimustele, kui korraga hüppas lauale kass. Viniciusel tegi see tuju ilmselgelt rõõmsaks ning noor ründetäht puhkes naerma.

Pressiesindaja silitas paar korda kassi, kuid haaras siis loomast kahe käega kinni ning viskas ta põrandale. Kass paistis ilmselgelt segaduses ning vaatas ehmunult ringi. Õnneks loom viga ei saanud.

Brasiilias suhtuti vahejuhtumisse väga karmilt. Mitu ametiühingut koos kohaliku loomakaitseorganisatsiooniga on alustanud juhtunu pärast kohtuteed. Brasiilia jalgpalliliidult nõutakse 200 miljonit dollarit ja soovitakse avalikku vabandamist juhtunu pärast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles