VIDEO ⟩ WRC avariide edetabeli vallutas M-Sport

Postimees Sport
Copy

WRC ametlikul YouTube’i lehel avaldati lõppenud ralli MM-hooaja silmapaistvamad avariid. Esikümnesse valitud avariist koguni kuus olid põhjustatud M-Spordi sõitjate poolt.

Video kirjelduses toonitatakse, et tänu tänapäevaste ralliautode uskumatute ohutusstandarditele ja elupäästvale tehnoloogiale ei saanud keegi nendes õnnetustest tõsiselt vigastada.

Esikolmikusse mahtusid kaks M-Spordi ja üks Toyota sõitja. Kolmas koht kuulus prantslasele Adrien Fourmaux’le, kelle rajalt väljasõit avaetapil Monte Carlos oli ühtepidi hirmutav, aga ka väga pilkupüüdev.

Fourmaux põrutas rajalt välja ning tema auto käis mitu korda üle katuse ja veeres kaljunukilt alla. Ford Puma Rally1-auto oli pärast seda täielikult deformeerunud, kuid mehed jäi õnnetuses terveks.

Teise koha sai maailmameistriks tulnud Kalle Rovanperä, kes sõitis rajalt välja Belgia rallil. Tema Toyota Yaris kaldus lauges vasakkurvis teepervele ning õrnal kokkupuutel kraaviga rullus auto mitu korda üle katuse.

Esikohale platseerus M-Spordi sõitja Gus Greensmith ning tema avarii Uus-Meremaal. Vihmamärjal kruusateel libises ta väliskurvi ning teekraavi põrutanud auto käis suurel kiirusel üle katuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles