Prantsusmaa rallitäht jäi M-Spordi pardale, ent peab leppima lahjema rolliga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Adrien Fourmaux Rally Estonial.
Adrien Fourmaux Rally Estonial. Foto: Sander Ilvest

Prantsusmaa rallitäht Adrien Fourmaux andis teada, et kihutab tuleval hooajal endiselt M-Spordi meeskonnas, ent sedapuhku WRC2 arvestuses.

Fourmaux'st saab M-Spordi meeskonna esisõitja WRC2 arvestuses ning antud võistlussari on tiimi arvates parim, et jätkata oskuste arendamisega ja hankida vajalikku kogemust. Hetkel on küll tegemist sammuga tagasi, sest WRC2 arvestuses kihutas ta ka aastatel 2019-2020.

«Olen väga õnnelik, et kuulun M-Spordi meeskonda neljandat aastat järjest. Ootan väga hooaja esimest etappi Monte Carlos. Saame Ford Fiesta Rally2 autot testida ühel mõõduvõtul enne jõule, mis on täpselt Monte Carlo jaoks ideaalne ettevalmistus. Tänan meeskonda, kes jätkuvalt minusse usub ja pakub mulle ka järgmisel aastal võimaluse. Ootan huviga, mida suudab järgmisel aastal saavutada,» lausus Fourmaux pressiteate vahendusel.

Fourmaux aeg WRC2 arvestuses oli väga edukas. Ta võitis kokku 33 kiiruskatset ning teenis kuus poodiumikohta. Nende hulka kuulusid ka kolm järjestikust poodiumit Monte Carlos aastatel 2019-2021.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles