Kas viirus murrab maha kogu Prantsusmaa koondise?

Karl-Joosep Küngas
Copy
Raphael Varane on Prantsusmaa jalgpallikoondise kaitseliini tugitala.
Raphael Varane on Prantsusmaa jalgpallikoondise kaitseliini tugitala. Foto: KARIM JAAFAR/AFP/Scanpix

Prantsusmaa jalgpallikoondis vaevleb enne MM-finaali tõsise haiguslaine küüsis. Järjepanu langevad viiruse kätte erinevad mängumehed ning eriti nukker on olukord kaitseliinis.

Juba poolfinaali eel Marokoga jäid haigeks keskkaitsja Dayot Upamecano ja poolkaitsja Adrien Rabiot, kes jätsid mängu vahele. Mõlemad isoleeriti meeskonnast ning viidi elama teise hotelli.

Neljapäeval langes viiruse küüsi Kingsley Coman ning täna on The Telegraphi teatel haigestunud nii Raphael Varane kui ka Ibrahim Konate. Viimased mehed kuulusid mõlemad Prantsusmaa algrivistusse poolfinaalis Marokoga.

Nõnda on Prantsusmaa kaitseliinis käes tõeline kriis. Varane, Upamecano ja Konate on Prantsusmaa põhilised keskkaitsjad, kes on mänginud MMil sisuliselt kõikides kohtumistes ning täitnud väga olulist rolli. Lisaks on vigastuse tõttu lõppenud juba turniir äärekaitsja Lucas Hernandezi jaoks.

Sportsmail kirjutab, et prantslasi võib kimbutada kaamligripp, kuid ametlikult pole seda kinnitatud. Tegemist haigusega, mille sümptomid sarnanevad Covid-19 omale.

Jalgpalli MMi finaali avavile Prantsusmaa ja Argentina vahel kõlab pühapäeval kell 17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles