Argentina vs. Prantsusmaa. Lionel Messi vs. Kylian Mbappé – MM-finaal tõotab tulla oma nime vääriline

Karl Mihkel Eller
Copy
Argentina vs. Prantsusmaa ja Lionel Messi (vasakul) vs. Kylian Mbappé. Ründajad, kes igapäevaleiba teenivad samas klubis – Pariisi Saint-Germainis – on nüüd rivaalid.
Argentina vs. Prantsusmaa ja Lionel Messi (vasakul) vs. Kylian Mbappé. Ründajad, kes igapäevaleiba teenivad samas klubis – Pariisi Saint-Germainis – on nüüd rivaalid. Foto: GABRIEL BOUYS/AFP/SCANPIX

Pühapäeval Kataris toimuv MM-finaali ei tohiks jätta kedagi külmaks. Euroopa ja Lõuna-Ameerika vastasseisus kirjutatakse järjekordne peatükk ning maailm saab ühe mälestusväärse matši võrra rikkamaks.

Tiitlikaitsja Prantsusmaa ja kaheksa-aastase pausi järel MM-finaali jõudnud Argentina kohtumisest oodatakse tasavägist põnevusetendust. Kuigi mõlemad on ühtlaselt tugevad koondised, leidub neil ka säravaid tähti.

Prantsusmaa vedur on Kylian Mbappé ja Argentinal vastavalt Lionel Messi. Kui klubijalgpalli mängivad mõlemad mehed Pariisi Saint-Germainis, siis nüüd seistakse teine teisel pool kaevikuid. 23-aastane Mbappé tuli neli aastat tagasi Prantsusmaaga maailmameistriks, 35-aastane Messi pole aga eales MMi võidukarikat pea kohale tõstnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles