Meedia: maailma parim mängija on terve, kuid MMi finaalis ikka platsile ei saa (1)

Christopher Krutto
Copy
Karim Benzema.
Karim Benzema. Foto: AP Photo/Christophe Ena/Scanpix

Tänavu Ballon d’Ori võitnud ehk maailma parimaks jalgpalluriks valitud Karim Benzema on küll vigastusest täielikult paranenud, kuid MMi finaalis kodumaad siiski ilmselt ei aita.

Benzema sai vigastada vahetult enne MMi ning algselt paistis, et turniiri ajaks tal võimalik paraneda ei ole. Seetõttu saatis Prantsusmaa koondise peatreener Didier Deschamps ta Katarist kodu suunas, kuid asendust ka tema asemele ei kutsunud.

Ometi on Benzema vigastusest taastumine kulgenud oodatust paremini ning mees on nüüdseks juba täie tervise juures. Kusjuures neljapäeval osales ta koduklubi Madridi Reali eest juba sõprusmängus Leganesi vastu.

Hispaania portaal Libertad Digital väidab, et 34-aastane ründaja on läinud Deschampsiga tülli ning seetõttu tänavusel MMil kaasa ei tee.

Nimelt sai Benzema juba mõni aeg tagasi sisuliselt terveks, kuid Deschamps ei hakanud Reali mängumeest koondisesse tagasi kutsuma. Väidetavalt ei soovi ta üldse maailma parimat jalgpallurit MM-koondises näha.

Kolmapäevase poolfinaali järel uuriti Descahmpsilt selle kohta, kas Benzema võiks hiljemalt finaali ajaks tagasi tulla, kuid peatreener ei vastanud sellele küsimusele. Nüüd on väidetavalt Benzema ise juba otsustanud, et ei taha enam koondisega liituda.

Tähtmängija ei kuulunud Prantsusmaa koondisesse ka 2018. aasta MMil, kui prantslased võitsid oma ajaloo teise MM-tiitli.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles