Maroko täht sõimas mängu järel FIFA presidendil näo täis

Christopher Krutto
Copy
Achraf Hakimi.
Achraf Hakimi. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Jalgpalli MMil juhtus pärast pronksikohtumist inetu vahejuhtum, kui Maroko tähtmängija Achraf Hakimi sõimas näo täis rahvusvahelise jalgpalliliidu (FIFA) presidendil Gianni Infantinol.

Maroko jäi pronksimängus 1:2 alla Horvaatiale ning pärast kohtumist läks sõnasõjaks Hakimi ja Infantino vahel. Nimelt ei meeldinud marokolastele, et kohtumise peakohtunikuks määratud 35-aastane õigusemõistja Abdulrahman al-Jassim ei olnud kõrgel tasemel eriliste kogemustega.

Kohtumise järel läks väljakul korralikuks sõneluseks ja SVT kirjutab, et ajakirjanik Johan Kücükaslan nägi pealt, kuidas mängijate tunnelis marssis Hakimi kurjalt Infantino juurde ning hakkas tema peale karjuma.

«Ta oli väga vali ja ültes: «See on teine mäng järjest, kui te meile nii tegite. Mis sinuga viga on?»» ütles vihaselt Hakimi.

Kücükaslan kirjeldas, kuidas peagi olid olukorda näinud ajakirjanike juures FIFA ametnikud, kes palusid pildid ja videod ära kustuda. Lisaks kõigele muule sai Infantino MM-areenile sisenedes kõva vilekoori.

Norra rahvusringhääling NRK raporteerib, et pärast ajakirjandusega rääkides avaldas Hakimi kahetsust juhtunu osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles