Lehtla rahustas Slept­sovat

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Svetlana Sleptsova
Svetlana Sleptsova Foto: Reuters / Scanpix

Mäletatavasti tabas Kadri Lehtlat pühapäevases jälitussõidus väike ebaõnn, kui venelanna Svetlana Sleptsova libises laskumisel ja maandus kõrvalrajal, kust Lehtla parajasti üles rühkis, mõistagi niitis venelanna Lehtla jalust.


Sleptsova oli juhtunust väga häiritud ning palus Venemaa meedia vahendusel Lehtlalt vabandust. «Tahan terve Eesti koondise ees vabandada, ma ei teinud seda meelega. Ma pole teda veel näinud, võib-olla tahab ta selgitust, aga ma tõesti ei tahtnud seda teha ja mul on väga kahju,» lausus Sleptsova.

Tänu koondisekaaslasele Darja Jurlovale kuulis Sleptsova sõnu ka Lehtla, kes venelanna peale vimma ei kandnud ning tahtis seda ka talle öelda. «Õnneks nägin teda just enne starti, läksin ütlesin, et kõik on hästi ja see polnud tema süü,» sõnas Lehtla pärast 15 km sõitu. «Soovisin talle võistluseks edu, ta oli õnnelik, et rääkida saime.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles