VIDEO ⟩ Argentina MM-tiitlini vedanud jalgpallitäht tögas lõunaameeriklasi solvanud Prantsusmaa superstaari

Karl-Joosep Küngas
Copy
Emiliano Martinez.
Emiliano Martinez. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Argentina jalgpallikoondises lõid MMil särama paljud mängijad ning üheks selliseks oli väravavaht Emiliano Martinez. Puurilukk oli MM-tiitlist niivõrd ekstaasis, et otsustas tögada ka Prantsusmaa ründetähte Kylian Mbappéd.

MM-finaalturniiri parimaks väravavahiks tunnistatud Martinez avaldas pärast kohtumist tunnustust Mbappéle, kes jäi pärast penaltiseeriat murule lebama. Spordimehelikult käitunud Argentina väravavaht muutis oma suhtumist aga riietusruumis, kus läks lahti tõeline tähistamine.

Keskkaitsja Nicolas Otamendi videost oli näha, kuidas Martinez Prantsusmaa tähtmängijat tögab. Nimelt püüdis ta kaaslaste tähelepanu ning seejärel palus neil Mbappé auks vaikuseminutit. See sütitas mõistagi veelgi enam õnnelikke Argentina koondislasi.

Olukord videos alates 14.20.

Martinezi käitumisele on tegelikult ka selgitus, kuna Mbappé solvas enne turniiri lõunaameeriklasi, kui teatas, et Euroopa meeskonnad on palju paremini MMiks valmistunud, sest Lõuna-Ameerikas pole jalgpalli piisavalt arendatud.

«Ta ütles nii, kuna pole kunagi Lõuna-Ameerikas mänginud. Tal pole sellist kogemust ning nõnda on ka keeruline kõike kommenteerida,» vahendas Daily Mail Argentina väravavahi sõnu.

MMil kõik minutid Argentina väravasuul seisnud Martinez paistis ootamatult silma ka auhinnatseremoonial, kus ta kuldse väravavahikindaga veidraid liigutusi tegi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles