VIDEO ⟩ Kullamäe tegi taas Žalgirise vastu särava partii

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kristian Kullamäe mänguhoos.
Kristian Kullamäe mänguhoos. Foto: BC 7bet-Lietkabelis Panevėžys/Facebook

Panevežyse Lietkabelises mängiv Kristian Kullamäe oli Leedu korvpalli kõrgliigas kohaliku gigandi Kaunase Žalgirise vastu oma võistkonna parim, aga võidust jäi veidi puudu.

Kaunases peetud mäng kulges suurte tõusude ja mõõnadega. Avaveerandi võitis Žalgiris 24:12, teise Lietkabelis koguni 25:8. Võõrustajad kallutasid matši enda kasuks kolmanda neljandikuga, kus oldi taas paremad 27:14. Viimased kümme minutit mängiti 26:26 viiki, lõppseis jäi 85:77.

Algkoosseisu kuulud Kullamäe müttas platsil peaaegu 33 minutit. Ta oli 16 punktiga oma tiimi resultatiivseim (kahesed (8/5, kolmesed 4/2). Lisaks jagas Eesti koondise tagamees kuus resultatiivset söötu, tegi kaks vaheltlõiget ja kolm pallikaotust.

Meie mehest enam, 17 silma skooris vaid Žalgirise viskav tagamängija Tomas Dimša. Tyler Cavanaugh platsil ei käinud, kuid suures osas said koormust kõik Euroliigas võite noppivad pallurid.

Muide, 9. oktoobril peetud omavahelises kohtumises oli Kullamäe 19 punktiga mitte ainult tiimi, aga kogu matši üleplatsimees. Siis saadi kodus Žalgiriselt lüüa 66:74.

Kaotuse kõrvale 12. võidu saanud Kaunase klubi jätkab Leedu liiga tabeli tipus. Kolmanda kaotuse järjest teeninud Lietkabelis on langenud tihedas konkurentsis kuuendaks.

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles