VIDEO Haiguse järel taas püssi paukuma saanud Kriisa: nägin kolmekordselt

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kerr Kriisa sopsas viimases matšis kuus kolmest.
Kerr Kriisa sopsas viimases matšis kuus kolmest. Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix

Kerr Kriisa vedas USA korvpalli üliõpilasliigas (NCAA) Arizona Wildcatsi kodus 85:64 võidule Montana State Bobcatsi üle.

Umbes nädal tagasi haigestunud Eesti koondise mängujuht oli nüüd taas ülesannete kõrgusel. Kriisa mängis 34 minutit, viskas 18 punkti (kolmesed 9st 6) jagas paar söötu ning tegi kaks vaheltlõiget. 

«Nägin kolme rõngast korraga,» meenutas Kriisa pressikonverentsil, kuidas viirus teda nädal tagasi Texase vastu peetud matšis mõjutas. Seal piirduski meie mees vaid nelja minutiga.

Oma jälje jättis haigus ka mõne päeva tagusele mängule Tennesseega. Seal müttas Kriisa küll 33 minutit, aga tabas seitsmest kaugviskest vaid ühe. 

«Tabasin viskeid, olen siin pressikonverentsil, ja kõik mõtlevad, et olen suurepärane mängija. Kui viskaksin mööda, poleks ma siin, ja kõik arvaks, et olen kehv mängija,» märkis Kriisa tabavalt.

Samuti Arizonas mängiv Henri Veesaar ei saanud 8 minutiga kätt valgeks. Mööda läks üks kolmene, protokolli kanti lauapall ja kaks isiklikku viga.

Arizona on tänavu võitnud 12st mängust 11. Värskes Associated Pressi spekulatiivses jõutabelis on tõustud üheksandalt kohalt viiendaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles