M-Sport tervitas tiimiga liitunud Virvest ja kergitas saladuseloori eestlase plaanidelt

Postimees Sport
Copy
Robert Virves Kreeka MM-rallil, kus tuli juunioride maailmameistriks.
Robert Virves Kreeka MM-rallil, kus tuli juunioride maailmameistriks. Foto: Michael Jurtin/M-Sport

Autoralli juunioride maailmameistriks tulnud Robert Virves sõidab algaval MM-hooajal M-Spordi ridades kaasa vähemalt neli WRC2 MM-etappi. Nüüd tervitas Inglismaa meeskond Virvest oma meeskonda ning kergitati saladuseloori eestlase hooajaplaanidelt.

«Tere tulemast tiimi, Robi,» teatas M-Sport oma Twitteri leheküljel. Selle all jagati juunioride sarja postitust, kus selgus, millal stardib Virves esimesele MM-etapile. «JWRC meister Robert Virves alustab oma M-Spordi WRC2 hooaega Rootsi ralliga,» seisis teates.

Virves osales tänavu teist hooaega järjest juunioride sarjas. Kui 2021. aastal tuli üldkokkuvõttes leppida viienda kohaga, siis tänavu napsas meistritiitli. Viiest etapist koosnenud hooaega alustas ta kuuenda kohaga Rootsis, millele järgnesid vaid poodiumikohad.

Horvaatias tuli ta teiseks, Portugalis kolmandaks, Eestis jälle teiseks ning viimasel etapil Kreekas, kus mängus olid topeltpunktid, suutis ta võita. Kokku sai ta 130 silma, teiseks tulnud Jon Armstrongil oli 115 punkti.

Juunioride maailmameistrina teenis ta auhinnaks neli nö tasuta MM-rallit M-Spordi meeskonnas Rally2-autoga. Sellele on tal soodsatel tingimustel võimalik juurde lisada veel kaks rallit.

Kui nüüd on selge, et Virvese hooaega algab Rootsis, siis edasine plaan on veel lahtine. Ilmselt stardib ta veel Portugalis, Sardiinias, Eestis, Soomes ja Kreekas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles