Fury ja Ussõk on nõus selgitama raskekaalu absoluutset meistrit

Karl Mihkel Eller
Copy
Tyson Fury (vasakul) ja Oleksandr Ussõk pärast 3. detsembril Londonis toimunud Fury ja Derek Chisora matši.
Tyson Fury (vasakul) ja Oleksandr Ussõk pärast 3. detsembril Londonis toimunud Fury ja Derek Chisora matši. Foto: ANDREW COULDRIDGEA/Reuters/Scanpix

Poksijad Tyson Fury ja Oleksandr Ussõk on kokku leppinud, et nad võitlevad omavahel ilma, et nad vahepeal kellegi teisega ringis vastamisi läheks, kinnitas promootor Bob Arum.

Fury versus Ussõk matši peetakse vaieldamatult poksi raskekaalu kõige oodatumaks tiitlimatšiks. Bob Arum USA ettevõttest Top Rank, mis tegutseb Fury promootorina, kinnitas, et Ussõk ja Fury enne üksteisega kohtumist kellegi teisega ringi ei astu.

Matš peaks toimuma järgmise aasta alguses, kuid täpne kuupäev ja asukoht on veel selgumisel. «Fury ja Ussõkiga näol on meil tegemist kahe täiskasvanuga, edasi-tagasi liikuva prügiga. Ussõk on mu hea sõber, ta on väga intelligentne ja Tyson on Supermees, nii sportlase kui ka intellektina,» ültes Arum Sky Sportsile.

Arum ütles, et põhimõtteline kokkulepe matši toimumiseks on saavutatud, jäänud on veel selgitada detailid. «Olen väga-väga enesekindel, et saame sellega hakkama. Nüüd on küsimus selles, mis on kuupäev ja kus see toimub. Aga see võitlus tuleb kindlasti ja see juhtub järgmise aasta esimese nelja kuu jooksul,» kinnitas ta.

Vaatamata tulusatele pakkumistele Lähis-Idast püsib poksimatši võõrustajana laual ka Ühendkuningriik. «Poksijate eluiga on suhteliselt lühike ja raha on oluline. Nii et kui meile pakutud raha on reaalne, tuleb sellega arvestada. Me kaalume märkimisväärseid pakkumisi Lähis-Idast, kuid samuti on võimalus pidada võitlus Wembleyl staadionil, kus pääses tribüünidele 95 000 inimest,» lisas Arum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles