Lappi ootab Hyundaisse tiimijuhti: siis pole väiksematel ülemustel liiga palju võimu

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Esapekka Lappi.
Esapekka Lappi. Foto: Micke Fransson/afp/Scanpix

Hyundai pole jätkuvalt teatanud, kes juhib järgmisel hooajal rallimeeskonda. Ott Tänaku asendajaks palgatud Esapekka Lappi sõnul oleks tiimijuht hea paika saada pigem varem kui hiljem. 

Pärast Andrea Adamo ootamatut lahkumist eelmise hooaja eel valitses Hyundais mõnda aega peata olek. Rallitiimi ajutiseks juhiks määrati Julien Moncet, kes pidi selles positsioonis olema terve hooaja.

«Ma ei tea sellest midagi, liiga palju ma selle pärast ei muretse. Juht nimetakse siis, kui ta nimetatakse. See ei ole minu asi. Eks näis, kellest minu boss saab,» ütles Lappi portaalile Rallit.fi.

Siiski on Lappi nõus, et mida varem asjad paika saavad, seda parem on. «Tiimijuhi roll on oluline, sest siis on inimene, kes saab otsuseid teha ja öelda, kuidas asjad olema peavad. Siis pole ka väiksematel ülemustel liiga palju võimu,» sõnas Lappi.

«On tähtis, et oleks inimene, kes asjade üle otsustab. Vahepeal võivad asjad minna halvemuse poole, kuid siis on olemas kindel raamistik ja inimene, kes vastutab. See on väga oluline osa,» jätkas Lappi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles