Prantsusmaa täht teeskles MMil keeleoskamatust, et mitte särke vahetada

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Olivier Giroud MMi avamängus Austraaliaga.
Olivier Giroud MMi avamängus Austraaliaga. Foto: Li Ming/CHINE NOUVELLE/SIPA/SCANPIX

Austraalia jalgpallur Jason Cummings avaldas, et Prantsusmaa ründaja Olivier Giroud ei tahtnud temaga MMil särke vahetada.

Cummings tegi oma MM-debüüdi alagrupimängus Prantsusmaa vastu, kui sekkus vahetusest 56. minutil. Prantsusmaa võitis mängu 4:1 ning Giroud lõi kaks väravat.

27-aastane Cummings soovis mängu järel kindlasti endale mõnda Prantsusmaa koondise särki. Esmalt läks ta Kylian Mbappe jutule ning seejärel proovis õnne Giroud’ga.

«Pärast Prantsusmaa mängu proovisin Mbappet – unustage Giroud, ma läksin kohe parima kuti juurde – ja ta ütles, et kohtume riietusruumide juures. Läksin siis sinna ja andsin nende varustusemehele oma särgi. Ta tuli sellega riietusruumist tagasi ja ütles, et ta (Mbappe) ei taha vahetada,» avaldas Cummings.

«Hakkasin seejärel tagasi meie riietusruumi kõndima, kuid märkasid Giroud'd. Küsisin talt: «Kuule Giroud, kas ma saaksin su särgi palun. Olen suur fänn!» Kuid ta kõndis minust lihtsalt mööda, teeseldes, nagu poleks iialgi inglise keelt rääkinud. Ta mängis kümme aastat Premier League’is! Ta lihtsalt kõndis minust mööda,» ütles Cummings.

Päris ilma suveniirita austraallane ei jäänud, sest tal õnnestus hiljem vahetada särke Barcelona kaitsja Jules Koundega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles