Hoolealuse head etteasted röövisid Rehemaalt võimaluse esmakordselt spordiaasta galat nautida

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Martin Himma hea hoog tähendab suusakoondise peatreener Aivar Rehemaa jaoks ka rohkem tööd. Kuid see on tore probleem, millega silmitsi seista.
Martin Himma hea hoog tähendab suusakoondise peatreener Aivar Rehemaa jaoks ka rohkem tööd. Kuid see on tore probleem, millega silmitsi seista. Foto: LINDSEY WASSON

Vana aasta viimasel päeval saab oma lähte 17. Tour de Ski, kus Eesti lippu hoiab kõrgel murdmaasuusataja Martin Himma. Nõndaviisi tõmbas meie suusahunt vee peale aga koondise peatreener Aivar Rehemaa aastalõpu plaanidele.

«Ma pole kunagi käinud spordiaasta tähtede galal. Tänavu jõudsin juba naisele öelda, et nüüd läheme, ent näed, Martin korraldas mulle sellise üllatuse,» sõnas Rehemaa kergelt lõõpivalt pärast pühade eel toimunud Eesti meistrivõistlusi. 

Ent naljas oli ka terake tõtt. Hooaja eel Tour de Ski ühegi Eesti suusataja plaanidesse ei kuulunud. Ka mitte Eesti suusaliidu plaanidesse, kes pani mustvalgelt paberile kirja, et rahastab MK-etappidest vaid Rukal, Beitostölenis, Milanos (praeguseks viidud üle Livignosse – K.J.), Tallinnas ja Lahtil käimist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles