Tallinna Legion lahkub Premium Liigast

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Denis Belov.
Denis Belov. Foto: Dmitri Kotjuh

Tallinna JK Legion esitas avalduse registreerida klubi 2023. aasta hooajaks Esiliigasse.

Klubi juht Denis Belov ütles, et otsus tehti pärast pikka arutelu ja väga raske südamega. «Tundus, et praeguses olukorras on mõistlik astuda samm tagasi, et tulevikus astuda kaks sammu edasi,» märkis ta.

Sportliku paremusjärjestuse alusel saab õiguse Premium Liigas osaleda Pärnu JK Vaprus, kelle juhatuse liige Karl Palatu kinnitas, et klubi on selleks valmis. «Olime teadlikud, et selline olukord võib tekkida ning alustame nüüd Premium Liiga võistkonna komplekteerimist, et uue peatreeneri Igor Prinsi juhendamisel minna hooajale vastu konkurentsivõimelise meeskonnaga,» lausus Palatu.

Premium Liigaks valmistuvad Tallinna FC Flora, Tallinna FCI Levadia, Paide Linnameeskond, Nõmme Kalju FC, FC Kuressaare, Tartu JK Tammeka, JK Narva Trans, JK Tallinna Kalev, Pärnu JK Vaprus ja Harju JK Laagri.

Esiliiga hooajale lähevad vastu Tallinna JK Legion, Tallinna FCI Levadia U21, FC Elva, Viimsi JK, Tallinna FC Flora U21, FC Nõmme United, Paide Linnameeskond U21, Ida-Virumaa FC Alliance, FC Tallinn ja JK Tabasalu.

Kõik klubid peavad uue hooaja eel läbima litsentsiprotsessi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles