Flora kohtub Šveitsi ja Norra tippklubidega

Siim Kaasik
, reporter
Copy
FC Flora kapten Konstantin Vassiljev.
FC Flora kapten Konstantin Vassiljev. Foto: Eero Vabamägi

Uue hooaja ettevalmistuseks peab Flora kaheksa kohtumist, mille hulka kuuluvad lisaks Taliturniirile ka sõpruskohtumised Norra ja Šveitsi tippklubidega.

Hooajaeelsete kohtumiste kalendri avab Taliturniir, mille raames mängitakse jaanuaris FC Kuressaare ja FCI Levadiaga. Veebruari keskpaigas on turniiri vastaseks Narva Trans.

Esimene võõrsilmäng toimub 25. jaanuaril Šveitsis, kui minnakse vastamisi Šveitsi jalgpalli esimese astme superliiga meeskonna ja kolmekordse meistri FC Winterthuriga. Flora ja Winterthur on omavahel mänginud ka 2019. aasta jaanuaris, mil 90 minuti järel lepiti 2:2 viigiga, kirjutab Flora oma kodulehel

Järgmisel päeval, 26. jaanuaril ootab meeskonda ees 15-kordne Šveitsi liiga meister ja kuue Šveitsi karika omanik BSC Young Boys, kel on ette näidata ka jõudmine Euroopa karikavõistluste poolfinaali.

29. jaanuaril lähevad vastamisi Eesti meister FC Flora ja Läti meister FK Valmiera, kui selgitatakse välja seitsmenda Liivimaa karika võitja. Varasemalt on Flora sama karikavõistluse võitnud 2011. ja 2018. aastal.

5. veebruari võõrustaja, koht ja kellaaeg on selgumisel.

Viimane sõprusmäng ootab meeskonda ees 17. veebruaril Norras, kui Flora mängib SK Lilleström-iga, kes on sealne viiekordne meister ja kuuekordne Norra karika võitja. Varasemalt on meeskonnad omavahel kohtunud UEFA Cupi I eelringis 1995/96. hooajal, kui florakad pidid esimeses mängus tunnistama vastaste 4:0 paremust, kuid teise kohtumise võitis Flora 1:0.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles