Noolemängija põgenes MMil vastase eest tualetti

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Vincent van der Voort.
Vincent van der Voort. Foto: Ian Stephen via www.imago-images.de/Scanpix

Kõikide noolemängusõprade silmad on praeguseks juba üle nädala olnud Londonil, kus toimub järjekorras 30. darts'i MM. 

Pühade eel saadi seal ühele poole teise ringi duellidega, millest enim köitis tähelepanu hollandlase Vincent van der Voorti ja šotlase Cameron Menziesi vastasseis.

Nimelt otsustas duellis autsaideriks peetud Menzies võtta kasutusele kõiksugused nipid ja trikid, et 28. asetusega hollandlasele vastu saada. Nii saigi näha, kuidas šotlane hakkas ühel hetkel kohapeal viibinud rahvamassiga kaasa laulmas ning lisaks veel vastase visete ajal valjuhäälselt «van der Voort» hüüdma.   

See kõik häiris arusaadavalt oma 22. MMil võistlevat van der Voorti, kes vahepeal kaduma läinud keskendumise taastamiseks sõna otseses mõttes tualetti põgenes. Seda mõistagi olukorras, kus tegelikku häda tal polnud.

«Ma olin juba palunud turniiri direktorit, et ta midagi teeks, sest vastane läks liiga kaugele. Menzies räägib enne mängu, mängu ajal, pauside ajal. Kui ma oma noole ära viskasin, ütlesin talle juba, et lõpetagu, sest ta hakkaski lihtsalt kohe rääkima,» sõnas hollandlane pärast 3:0 võidetud duelli.

Muideks, pärast allajäämist soovis Menzies vastast tänada kallistusega, kuid see oli mustaks aetud närvidega van der Voorti jaoks liiast, mistõttu ta kategooriliselt keeldus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles