Kallis «jõulukink»: vutitähe 230 000 eurot maksev Lamborghini sõideti sodiks

Postimees Sport
Copy
Breel Embolo (valges) hiljutisel MMil võitlemas Portugali koondislastega.
Breel Embolo (valges) hiljutisel MMil võitlemas Portugali koondislastega. Foto: Peter Dovgan/UK Sports/SIPA/SCANPIX

Šveitsi koondise ja AS Monaco jalgpalliklubi ründajal Breel Embolol erilist pühademeeleolu praegu ilmselt pole, arvestades et vahetult enne jõule sõideti tema hirmkallile Lamborghinile otsa.  

Šveitsi meedia väitel juhtus õnnetus 17. detsembri Monacos, kui Nissani juht eiras öösel kell 4 linnas sõites stoppmärki ja sõitis seetõttu ristmikul otsa nii Embolo Lamborghinile kui ka kollasele Ferrarile. 

Politsei midagi ametlikku õnnetuse kohta veel öelnud pole, kuna käib asjaolude väljaselgitamine. Küll on teada, et keegi õnnetuses viga ei saanud.

Mis õnnetuses osalenud autosid puudutab, siis internerist ringlevate piltide põhjal on näha, et lähiajal Embolo oma hirmkalli, ca 230 000 euro suuruse hinnalipikuga Lamborghini Urusega enam poosetada ei saa.

Päris maailma lõpp AS Monaco staarründaja jaoks see ilmselt pole, sest tema garaažist võib leida veel luksusliku Mercedese kaubiku, Mercedes AMB GT ja Mercedes G 63 AMG. 

Samas võib enam kui kindel olla, et puruks sõidetud Lamborghini laseb Embolo ikkagi üles putitada. Nimelt oli tegemist äärmiselt haruldase Uruse versiooniga, mille tuunis šveitslase jaoks Keyvany firma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles