VIDEO ⟩ Spordireporteri kommentaar lumetormist lööb internetis laineid

Postimees Sport
Copy
USA-d tabanud lumetorm. Foto on illustratiivne.
USA-d tabanud lumetorm. Foto on illustratiivne. Foto: Arlyn McAdorey/AP/Scanpix

Ameerika Ühendriike ja Kanadat tabas suur lumetorm ning teatatud on inimohvritest. Vahetult enne tormi saabumist kamandati Iowa telejaama KWWL spordireporter Mark Woodley raporteerima, mis linnatänavatel toimub. Järgnes ajalukku minev reportaaž.

Woodley oli saanud vaid kolm tundi magada, kui sai tööandjalt käsu minna lumetormi jälgima. KWWL eetris tegi ta 14 otselülitust, millest on kokku monteeritud lühike videoklipp, mida on vaadatud juba miljoneid kordi. Ta näitas üles oma frustratsiooni ning tõestas, et mõne minuti järel toimuvad reportaažid saabuvast tormist on päris sisutühjad.

Saatejuhi klassikalisele küsimusele, mis tunne on, vastas Woodley tabavalt: «tunnen praegu sama, mis kaheksa minutit tagasi, kui te minult sama küsimuse esitasite.»

Järgmises lülituses lausus ta: «tavaliselt tegelen spordiga, nüüd on kõik tühistatud, nii et mis oleks parem aeg paluda spordipoisil välja tulla viis tundi varem, kui ta tavaliselt ärkab, seista tuules, lumes ja külmas ning öelda teistele, et nad sama ei teeks.»

Woodley jätkas, et teeb tavaliselt oma tööd õhtuti ja siseruumides ning keset ööd linnas kaamera ette astumine on tema jaoks midagi uut. «Pange end valmis, sest järgmise paari tunni jooksul näete, kuidas ma muutun üha pahuramaks.»

Lõpuks palub Woodley, et võiks tagasi oma tavatööle asuda ning arvas, et keegi telejaamast on tal tahtlikult saadet tunni võrra pikendanud, et ta peaks väljas olemas. «Keegi tahab mind piinata, sest võrreldes kahe ja poole tunni taguse ajaga läheb ainult külmemaks,» ütles Woodley.

Pärast video viraalseks muutumist kommenteeris ta The Washington Postile, et tema eesmärk ei olnud nalja teha ilma üle, mis on nõudnud mitu inimelu. Ta loodab, et tema reportaaž hoiatas paljusid, et püsida tuleb siseruumides, kuigi lühikesse videoklippi neid lauseid ei lisatud.

«Torm on tõsine asi ja huumoril polnud kohta, aga see pole minu jaoks normaalne. Töötasin pärast kolmetunnist und ja see muutis mind võib-olla tavapärasest pisut nürimaks. Sellepärast otsustasin selle lõbusaks teha. Võib-olla pööravad inimesed niimoodi tormile rohkem tähelepanu,» ütles Woodley.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles