FOTOD ⟩ Maailma seksikaima naise jõulutervitus pani interneti kihama (1)

Postimees Sport
Copy
Paige Spiranac.
Paige Spiranac. Foto: @_paige.renee/Instagram

Endise golfistaari Paige Spiranaci tänavune jõulutervitus pani tema jälgijad ahhetama. Meesteajakirja Maxim poolt 2022. aasta maailma kõige seksikamaks naiseks valitud Spiranaci foto jõulukostüümis pani rõõmust hulluma suure osa tema 3,7 miljonist jälgijast.

Hiljuti profikarjäärist loobunud Spiranaci foto sai vaid mõne tunniga üle 200 000 meeldimise. Muidugi võtsid enamjaolt sõna mehed, kellest üks avaldas: «Olgu, ma sain lõpuks aru, mida ma jõuludeks tahan, aga mu kihlatu ilmselt ei nõustu.»

Varem sel kuul selgitas 29-aastane naine, miks ta loobus professionaalsest golfimängust. «Golf on 99 protsenti mentaalne pingutus. Ma tean seda hästi, sest nägin sellega nii palju vaeva, kui ma professionaalselt mängisin.

Lõpuks oli see põhjus, miks ma mängimise lõpetasin, sest mul ei olnud seda seal üleval (näitas näpuga meele kohale – toim). Kõrvade vahel oli nagu oli. See ei töötanud minu jaoks ja mul lihtsalt ei olnud seda,» ütles Spiranac oma YouTube’i kanalil.

YouTube'is avaldatavad naise õppevideod on endiselt väga populaarsed. Lisaks on ta Instagramis enim jälgitav golfistaar, edestades isegi Tiger Woodsi, kelle ees on tal nüüd 700 000 jälgijat rohkem.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles