Uus paljastus: Benzema saanuks MMil mängida juba kaheksandikfinaalis

Postimees Sport
Copy
Karim Benzema.
Karim Benzema. Foto: Christophe Ena/AP Photo/Scanpix

Tänavu maailma parimaks jalgpalluriks valitud Karim Benzema saanuks Katari MMil Prantsusmaad aidata alates kaheksandikfinaalist, kuid peatreener Didier Deschamps saatis ta enneaegselt koju.

Benzema vigastas reielihast kolm päeva enne MMi avamängu. Prantsusmaa jalgpalliliidu sõnul vajas Benzema vigastusest paranemiseks kolme nädalat. Peatreener Deschamps arutas Benzema olukorda koondise meditsiinipersonaliga ning otsustas ründaja tagasi klubi juurde saata.

Benzema agendi Karim Djaziri sõnul vajas ründaja vigastusest taastumiseks tegelikult vaid kahte nädalat ning saanuks meeskonda aidata juba alates kaheksandikfinaalist. «Olen konsulteerinud kolme spetsialistiga, kes kinnitasid, et Benzema oleks olnud terve alates kaheksandikfinaalist. Vähemalt piisavalt terve, et olla pingil. Miks te palusite tal nii kiiresti lahkuda?» säutsus Djaziri.

«Nädal pärast Katarist lahkumist sai Benzema juba joosta. Pärast nelja treeningpäeva mängis ta pool tundi Madridi Reali sõpruskohtumises. Valetage aga edasi, küll tõde päevavalgele tuleb,» lisas Djaziri.

Benzemata mänginud Prantsusmaa jõudis MMil finaali, kuid kaotas seal penaltitega Argentinale.

ESPN kirjutab, et Deschampsi arvates oli Benzema vigastus piisavalt tõsine, et mitte hoida teda kolm nädalat Kataris. Benzema on aga veendumusel, et kui Deschamps teda tõesti väärtustanuks, hoidnuks peatreener teda meeskonna juures.

Pärast MM-finaalturniiri teatas Benzema, et tema koondisekarjäär on lõppenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles